Morris Kitchen

2011, March 4th

The homeowners of this midcentury needed a less cramped kitchen with improved layout, storage and lighting.

There was a bottleneck between the peninsula and refrigerator and a door at the end of the kitchen led to the garage.

  

Mac-Bo added an opening to the living room and removed the peninsula thereby alleviating the bottleneck, and giving an option to enter straight into the kitchen or turn left into the living room.

The large picture window was replaced with a shorter operable window which allowed for a long run of lower cabinets with plenty of counter space.

  

The new kitchen features a raised breakfast bar, hardwood floors, new windows and a wood full light entry door.

  

Custom details include cabinets, quartz countertops, an undermount cast iron sink, under cabinet lighting and plug moulding, and a handsome tile backsplash.

  

Posted in: Mac-Bo News



Leave a comment.

Name: (required)

Email: (required) will not be published

Location:

URL:

Remember my personal information

Submit the word you see below: